Klik op de cover voor inkijkexemplaar!

In het toffe kawaii tekenopdrachten boek vind je meer dan 50 creatieve tekenopdrachten. Teken jij ook zo graag? En weet je soms niet wat je kunt tekenen? In dit tekenopdrachten boek met meer dan 80 pagina's in full colour, vind je de allerleukste tekenopdrachten, creatieve ideeën en handige tips! Alle voorbeelden zijn met de hand getekend.

Een knuffelwinkeltje tekenen of lieve luiaards? Maak mooie bubbel-letters of mini boekjes of leer 3D tekenen. Een kawaii grijpmachine met zelfgemaakte mini squishies erin, stickers maken of je eigen pandaspel tekenen. De mogelijkheden met tekenen zijn eindeloos en dit boek laat jou dat zien!

 

Afhalen in Den Haag is ook mogelijk. Kies dan de optie afhalen in de webshop en schrijf in mededelingen dat je het graag op wilt komen halen. Dan betaal je geen verzendkosten. 

Kawaii webshop

 

In de kawaii webshop vind je de leukste en schattigste kawaii knuffeltjes en teken- knutselspullen. En alles voor onder de €10! Stel zelf een leuk cadeaupakket samen voor je kinderfeestje en ik pak het feestelijk voor je in! Iedere maand aangevuld met nieuwe wisselende voorraad. Ik koop van alles maar paar stuks, dus op=op.