Overige informatie

 

Kosten

Teken- en schilderles

Teken- en schilderles kost €37,50 per maand. De lessen zijn wekelijks m.u.v. de schoolvakanties. Betaling is maandelijks (behalve de maanden juli en augustus ) middels een betaalverzoek. De maanden december en mei half tarief.

De opzegtermijn is een maand.

..............................................

 

Kinderfeestjes

Alle kinderfeestjes kosten €12,50 per kind. Homemade cupcake en limonade €1,50 per kind.

 

..............................................

 

Locatie

Emilie's tekenatelier

Conradkade 30

Den Haag

(het tekenatelier is aan huis)

 

...............................................

 

 

 

Over mij

Mijn naam is Emilie van den Berg. Ik ben getrouwd en heb 2 lieve kinderen Josephine en Flip en 2 honden. Al van kinds af aan was ik altijd bezig met tekenen en knutselen. Op de middelbare school heb ik dan ook eindexamen vwo tekenen en kunstgeschiedenis gedaan. Na de middelbare school ben ik naar de modeacademie AMFI gegaan in Amsterdam. Na 3 jaar ben ik overgestapt naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hier kon ik meer mijn eigen creativiteit kwijt. Na mijn afstuderen heb ik een paar jaar gewerkt op de redactie van een modevakblad. Hier leerde ik veel over vormgeving.

Toch besloot ik om de pabo te gaan doen, omdat ik ontzettend graag met kinderen werk. Uiteindelijk ben ik bij een naschoolse opvang gaan werken en geef ik hier al ruim 7 jaar teken- en schilderles met ontzettend veel plezier. Dit wilde ik graag uitbreiden, vandaar dat ik mijn eigen tekenatelier heb geopend.

..............................................